Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/یزد مدیر کل تامین اجتماعی استان یزد با اشاره به راه‌اندازی اپلیکیشن «تامین اجتماعی من» از ارائه ۴۲ مورد خدمت این سازمان به صورت غیرحضوری خبر داد و افزود: امسال طرح بزرگ بیمه فراگیر خانواده ایرانی را برای دانشجویان و زنان خانه‌دار در دستور کار داریم.

«محمدعلی میرزایی» امروز یکشنبه ۲۶ تیرماه در نشست با خبرنگاران با اشاره به این که حدود ۸۰ درصد جمعیت استان تحت پوشش خدمات بیمه تامین اجتماعی هستند، ماموریت اصلی این سازمان را پوشش بیمه کارگران به صورت اجباری و صاحبان حرف و صنوف به صورت اختیاری خواند و افزود: البته سایر بخشها نیز می‎توانند از این خدمات بیمه ای برخوردار شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: تعهدات سازمان تامین اجتماعی به دو صورت بلند مدت و کوتاه مدت است که خدمات بلندمدت در قالب پرداخت مستمری‌های بازنشستگی و مستمری از کار افتادگی و غیره است و خدمات کوتاه مدت نیز عمدتاً شامل ارائه خدمات درمانی در زمینه‌های مختلف می‌باشد.

میرزایی خاطرنشان کرد: هزینه بلند مدت پارسال تامین اجتماعی استان جمعاً سه هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان بود که نسبت به سال قبل ۶۵ درصد افزایش یافته و در مورد خدمات کوتاه مدت نیز ۱۱۳ میلیارد تومان هزینه شده که نسبت به سال ۱۳۹۹ رشد ۳۰ درصدی داشته است.

وی هزینه‌های مقرری بیکاری تامین اجتماعی در سال گذشته را با رشد ۲۱ درصدی معادل ۱۰۹ میلیارد تومان ذکر کرد و گفت: البته به رغم کرونا و مسائل و مشکلات اقتصادی حاکم بر جامعه، تعدد مقرری‌های بیمه بیکاری در استان کاهش  داشته است.

وی تعداد افراد تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی در استان را ۹۹۳ هزار و ۲۱۶ نفر اعلام کرد و افزود: مجموع بازنشستگان سازمان تامین اجتماعی در استان ۸۳ هزار و ۹۵۱ نفر هستند و تعداد کارگاه‌های تحت پوشش سازمان ۲۵ هزار و ۸۶۴ مورد هستند که نسبت به پرداخت حق بیمه نیروی انسانی کارگاه خود اقدام می‌کنند.

مدیر کل تامین اجتماعی استان با اشاره به خدمات غیرحضوری این سازمان،‌ گفت: در سال گذشته به دنبال مشکلات اقتصادی کشورر و اوج گیری بیماری کرونا، طرح‌هایی در جهت کاهش مراجعات حضوری بیمه شدگان و استفاده از خدمات غیرحضوری این سازمان عملیاتی شد.

وی از جمله این طرح‌ها را حذف دفترچه بیمه و صدور نسخه الکترونیکی برشمرد و افزود: طرح سی هفتاد از دیگر این طرح‌ها بود که طی آن ۳۰ خدمت حضوری به غیرحضوری تبدیل و باعث کاهش ۷۰ میلیون مراجعه حضوری شد.

به گفته وی، در سال جدید نیز تعداد ۱۲ خدمت حضوری به خدمات غیرحضوری سازمان اضافه شده و هم اکنون ۴۲ خدمت به صورت غیرحضوری از طربق مراجعه به سایت es.tamain.ir در دسترس است.

میرزایی یکی دیگر از طرح‌های این سامان را راه اندازی سامانه ارتباطات مردمی ذکر و تصریح کرد: افراد می توانند از سه روش مراجعه به سایت تامین اجتماعی، ارسال پیامک به سرشماره ۱۰۰۰۱۴۲۰ و تماس تلفنی با شماره ۱۴۲۰ با سازمان در ارتباط باشند و سئوالات خود را پاسخ بگیرند.

وی اپلیکیشن «تامین اجتماعی من» را یکی دیگر از طرح‌های ارائه شده در راستای ارائه خدمات غیرحضوری سازمان ذکر کرد و افزود: در سال جاری طرح بزرگ بیمه فراگیر خانواده ایرانی را مد نظر داریم که طی آن تمام دانشجویان و زنان خانه‌دار نیز می‌توانند به صورت غیرحضوری در این باره اقدام و خدمات دریافت کنند.

وی از انعقاد تفاهم‌نامه‌هایی با دانشگاه‌ها در رابطه با پوشش بیمه ای دانشجویان خبر داد و گفت: سوابق بیمه‌ای دانشجویان جزو سوابق بیمه‌ای آنها در هنگام اشتغال محسوب می‌شود.

این مسئول در این باره تصریح کرد: حق بیمه این نوع بیمه به صورت ۱۲ درصد به مبلغ ماهیانه ۵۱۸ هزار تومان ، ۱۴ درصد به مبلغ ماهیانه ۶۰۴ هزار  تومان و ۱۸ درصد به مبلغ ماهیانه ۷۷۷ هزار تومان است که در نوع ۱۲ درصد تنها خدمات بازنشستگی ارائه می شود و در مورد ۱۴ درصد خدمات درمان و بازنشستگی و در مورد ۱۸ درصد نیز خدمت از کارافتادگی به دو مورد قبلی نیز اضافه خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی تامين اجتماعي يزد صورت غیرحضوری خدمات غیرحضوری تامین اجتماعی بیمه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۱۲۹۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۱۰۲۵ عنوان برنامه خدمت‌رسانی در هفته بسیج سازندگی فارس

مسئول سازمان بسیج سازندگی فارس از اجرای ۱۰۲۵ عنوان برنامه خدمت‌رسانی در هفته بسیج سازندگی در استان خبر داد و گفت: سال گذشته تعداد ۳هزار و ۳۸۳ سری جهیزیه به نوعروسان نیازمندان اهداء شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، سرهنگ پاسدار علی‌اکبر طحان در جمع خبرنگاران ضمن تبریک هفته معلم و بسیج سازندگی اظهار داشت: بعد از انحلال وزارت جهاد سازندگی و ادغام آن با جهاد کشاورزی، خلأ بزرگی در عرصه خدمت‌رسانی مشهود بود که با فرمان مقام معظم رهبری در 17 اردیبهشت ماه 1379 این سازمان در سپاه تشکیل شد.

وی با بیان اینکه هدف از تشکیل این سازمان، سازماندهی جهادگران عرصه محرومیت‌زدایی در جامعه بود، تصریح کرد: این نهاد در‌ کنار دولت خدمات محرومیت‌زدایی انجام می‌دهد.

طحان، خدمات بسیج سازندگی و گروه‌های جهادی در فارس را چشمگیر دانست و ادامه داد: این مردم هستند در قالب گروه‌های جهادی که به کمک دولت می‌آید.

آبرسانی به 308 روستا، آسفالت راه‌های روستایی و راه‌های بین مزارع و‌ گلزار‌های شهدا و دسترسی به مقبره شهدای گمنام با 94 پروژه راه‌های روستایی به ارزش 304 میلیارد تومان در سال 1402، ساخت یک‌هزار و 200 مسکن مددجویی کمیته امداد ظرف 2 سال که تا امروز 557 مسکن به کمیته امداد تحویل شده است، ورود به مشاغل خانگی، پهباد‌های کشاورزی و سم‌پاشی با اعتبار 467 میلیارد تسهیلات در عرصه اقتصاد مقاومتی، از خدمات این سازمان در سال گذشته است که مسئول بسیج سازندگی فارس به بیان آن، افزود: کاشت یک‌میلیون اصله نهال در دو ماه با کمترین امکانات در بیابان‌های استان از دیگر خدمات این سازمان است.

وی گفت: تکمیل و‌ مرمت 800 مسکن نیازمندان در سال 1402، بهسازی و مرمت راه‌های بین مزارع، تکمیل مساجد و مجتمع فرهنگی و مذهبی، احداث و تکمیل مخازن 7 مترمکعبی آب شرب، احداث و تکمیل استخر‌های آب کشاورزی، احیا و لایروبی چاه و قنات، احداث و تکمیل کانال‌های کشاورزی، تکمیل خانه عالم و مجموعه‌های ورزشی، ساماندهی و‌مرمت گلزار شهدا و برنامه‌های متنوع در بحث امنیت غذایی، از پیکر خدمات سازمان بسیج سازندگی فارس است.

احداث 200 کارگاه اشتغالزایی و اهدای 3 هزار و 383 سری جهیزیه به نوعروسان نیازمندان، از دیگر اقدامات این سازمان در بحث محرومیت‌زدایی در سال 1492 انجام شده که سرهنگ طحان با اشاره به آن، تصریح کرد: همه این تلا‌ش‌ها با حمایت جهادگران در مجموعه بسیج سازندگی است و افتخار این را داریم که این سازمان در فارس تا امروز 5 هزار و 200 گروه جهادی را راهبری می‌کند.

به گفته وی، از جمله خدمات این گروه‌های جهادی به خصوص در ایام نوروز و تابستان، محرومیت‌زدایی در سطح روستا‌های دورافتاده است که در نوروز امسال 764 گروه جهادی در هشت عرصه عمرانی، بهداشت و درمان، فرهنگی و تربیتی، کمک مومنانه، آموزشی و تحصیلی، کشاورزی و دامپزشکی، آسیب‌های اجتماعی و مشاوره، اشتغال و اقتصاد خدمت‌رسانی کردند.

مسئول سازمان بسیج سازندگی فارس ادامه داد: در ماه مبارک‌رمضان هم گروه‌های جهادی با راه‌اندازی پویش سراسری خانه دوست کجاست؟ با همت 500 گروه جهادی 354 هزار افطاری ساده را میان مردم استان توزیع کردند و تعمیر و خانه‌تکانی 430 عدد از منازل افراد نیازمند انجام دادند.

طحان با اشاره به ورود به هفته بسیج سازندگی، گفت: در این هفته یک هزار و 25 برنامه در سطح استان اجرا می‌شود که 245 عنوان برنامه به پروژه‌های محرومیت‌زدایی، 147 عنوان مربوط به اقتصاد و اشتغال، 558 عنوان برنامه در‌موضوع خدمت‌رسانی جریان جهادی و 75عنوان برنامه کمک‌های مومنانه است.

انتهای پیام/424

دیگر خبرها

  • ۲۱ درصد بیمه‌شدگان تامین اجتماعی، بانوان هستند/ حضور فعال زنان در بازار کار
  • شناسایی ۵۰۰ کارگاه‌‌ کوچک فاقد بیمه کارگران در مرکزی
  • اجرای ۱۰۲۵ عنوان برنامه خدمت‌رسانی در هفته بسیج سازندگی فارس
  • ارائه خدمات درمانی رایگان برای کودکان زیر هفت سال
  • ارائه خدمات مشاوره و مددکاری رایگان به رانندگان تاکسی و خانواده هایشان
  • نام‌نویسی افراد تحت تکفل بیمه‌شدگان تامین اجتماعی «غیرحضوری» شد
  • امکان نام‌نویسی غیرحضوری بیمه‌شدگان و مستمری‌بگیران
  • کارگران مازندران خواستار اجرای بیشتر عدالت اجتماعی
  • فراهم شدن امکان نامنویسی غیرحضوری افراد تبعی بیمه‌شده و مستمری‌بگیر اصلی
  • شاکری: تامین اجتماعی آمار بیمه کارگران ساختمانی را شفاف ارائه دهد + فیلم