Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری با بیان اینکه یکی از نقاط ضعف طرح ۳۰۷۰ و ارائه خدمات غیرحضوری این است که مجموعه خدمت گیرندگان نمی توانند از آن استفاده کنند اظهار کرد: نکته دیگر اینکه باید بررسی کرد که اگر طرح ۳۰۷۰ در کاهش بار مراجعات موفق بوده چرا شاهد این حجم از مراجعان در شعب و کارگزاری‌ها هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، حسن صادقی در سلسله‌ نشست‌های رویای تامین اجتماعی فراگیر که با موضوع «تحول دیجیتال و حقوق شهروندی؛ اجرای طرح ۳۰۷۰ در سازمان تامین اجتماعی» برگزار شد، با بیان اینکه همه جامعه هدف ما با سیستم و تکنولوژی روز برای استفاده از سرویس های غیرحضوری در بستر اینترنت آشنا نیستند گفت: مجموعه خدمت دهندگان آموزش های لازم را دیده‌اند، اما آیا جامعه هدف توانایی و اطلاعات لازم را دارد که بتواند از همین گوشی موبایل به درستی استفاده کند؟.

وی افزود: خدمت گیرندگان ما که نمی توانند از این تکنولوژی استفاده کنند به مجموعه های خدمت رسان و پاسخگو مراجعه می کنند. به عنوان مثال در یکی از شهرک‌های غرب تهران، کارگر بازنشسته ای به یکی از مجموعه های خدمات دولت مراجعه کرده و برای گرفتن حکمش هفت میلیون تومان از او گرفته‌اند!.

رئیس اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری با بیان اینکه یکی از نقاط ضعف طرح ۳۰۷۰ و ارائه خدمات غیرحضوری این است که مجموعه خدمت گیرندگان نمی‌توانند از آن استفاده کنند اظهار کرد: نکته دیگر اینکه باید بررسی کرد که اگر طرح ۳۰۷۰ در کاهش بار مراجعات موفق بوده چرا شاهد این حجم از مراجعان در شعب و کارگزاری‌ها هستیم. لازم است مکانیسمی طراحی شود تا دانش و اطلاعات جامعه هدف برای استفاده از این ابزار خوب و موثر را ارتقاء دهیم.

صادقی تاکید کرد که دانش خدمت گیرنده باید به روز شود تا بتواند فرایند این خدمت را به خوبی طی کند. خدمات غیرحضوری، کاری خوب و ارزشمند است، اما اگر ما به عنوان شرکای اجتماعی نظارت نکنیم این طرح به سرنوشت سایر طرح هایی که تا اجرا رفته و بعد متوقف شده دچار می شود. باید نظارت و کنترل کنیم تا طرح استمرار یابد.

 به گزارش ایسنا، علی خدایی، رئیس کانون شورای اسلامی کار استان تهران نیز با بیان اینکه بر اساس نظرسنجی انجام شده در تهران ۷۰ درصد از جامعه هدف که تحصیلات دانشگاهی داشتند از طرح ۳۰۷۰ ابراز رضایت داشتند گفت: باید نظرسنجی برای سایر استان‌ها و مناطق محروم انجام شود همچنین آموزش و اطلاع‌رسانی برای جامعه هدف سازمان افزایش یابد.

وی همچنین با تاکید بر اینکه باید تمرکز آموزش و اطلاع رسانی را به نقاط دورتر ببریم گفت: علی رغم اینکه آموزش ها کم بوده است، اما در مقایسه با اطلاع رسانی برای سایر برنامه ها در نهادهای دیگر، یک سر و گردن بالاتر بود. این زحمات هنوز جای کار و تلاش بیشتر دارد و باید تلاش کنیم آموزش های بیشتری به جامعه هدف ارائه دهیم.

وی افزود: همه گیری کرونا با حذف دفترچه های درمانی همزمان شد؛ از یک سو از بار مراجعات به شعب برای تمدید دفترچه ها کاسته شد، اما از سوی دیگر مراجعه بیمه شدگان به مراکز درمانی بیشتر شده بود و این یک سرگردانی را در جامعه هدف در پیک کرونا به دنبال داشت.

خدایی ادامه داد: البته این را هم درک می کنیم که این اتفاقات گذراست و مسیر باید ادامه یابد. اگر سه جانبه گرایی و استفاده از نظر شرکای اجتماعی در ابتدای چنین طرح‌هایی مدنظر باشد، با تبعات کمتر و سرعت بیشتری می توان آنها را به نتیجه رساند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: خدمات غیرحضوری سازمان تامین اجتماعی سازمان تامین اجتماعی خدمات غیرحضوری جامعه هدف طرح ۳۰۷۰

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۹۲۶۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی ۵۰۰ کارگاه‌‌ کوچک فاقد بیمه کارگران در مرکزی

مدیرکل تامین اجتماعی استان مرکزی، گفت: در بازرسی‌ها بیش از ۵۰۰ مورد از کارگاه‌‌های کوچک استان شناسایی شدند که کارگران خود را بیمه نکرده بودند. - اخبار استانها -

علیرضا حسینی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اراک، با اشاره به جمعیت تحت پوشش تامین اجتماعی، اظهار داشت: ابتدای انقلاب تنها 20 درصد جمعیت کشور تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی بودند، اما اکنون بیش از 55 درصد جمعیت کشور تحت پوشش تامین اجتماعی هستند و در استان مرکزی 75 درصد جمعیت تحت پوشش بیمه قرار دارند این در حالی است که در برخی از شهرهای اراک، ساوه، زرندیه و دلیجان که جزو شهرهای صنعتی محسوب می‌شوند بیش از 80 درصد جمعیت تحت پوشش تامین اجتماعی قرار دارند.

وی افزود: ابتدای انقلاب تنها 20 نفر بیمه پرداز وجود داشت اما اکنون نسبت پشتیبانی چهار به یک رسیده است، تزار تامین اجتماعی از سال 99 منفی بوده که یکی از دلایل اصلی آن، بازنشستگی‌های پیش از موعد بود اما در دو یا سه سال آخیر اتفاقا مثبتی رخ داد و دولت به تعهدات خود در قبال بدهی خود عمل کرد، همچنین مجلس بودجه‌ سالیانه برای این امر در نظر گرفته است.

مدیرکل تامین اجتماعی استان مرکزی عنوان کرد: اتفاق خوشایندی که سال گذشته رخ داد این بود که سازمان برای پرداخت مطالبات مستمری بگیر و تعهدات کوتاه مدت و بلند مدت خود هیچگونه تسهیلاتی از بانک دریافت نکرد در حالی که سال ماقبل برای جبرای کسری، از بانک‌های مختلف وام دریافت می‌کردند، اگر سازمان‌ در سال 1402 مانند سال ماقبل آن تسهیلات دریافت می‌کرد حدودا باید 25 همت سود به بانک‌ها پرداخت می‌شد که خوشبختانه این اتفاق رخ نداد.

حسینی بیان کرد: برای بیش از 25 هزار نفر طی یکسال گذشته در استان اشتغال ایجاد شده‌است که دلیل اصلی آن پرداخت تسهیلات در حوزه اشتغالزایی است، همچنین تیم بازرسی از کارگاه های استان سازمان تامین اجتماعی سال گذشته قوی‌تر شد و تعداد و کیفیت بازرسی از کارگاه‌های استان افزایش پیدا کرد، در این بازرسی‌ها بیش از 500 مورد از کارگاه‌‌های کوچک استان شناسایی شدند که کارگران خود را بیمه نکرده بودند.

وی ادامه داد: یکی دیگر از اتفاقاتی که سازمان تامین اجتماعی دنبال می‌کند  پرداخت دستمزد واقعی به کارگران است، خوشبختانه سال گذشته 30 درصد از کارفرمایان دستمزد واقعی پرداخت کردند که این مهم در سال  1403 نیز پیگیری می‌شود. یکی دیگر از مباحث مورد دیگری سازمان، اشتغال اتباع بیگانه در کارگاه‌ها است و طبق قانون اشتغال اتباع بیگانه بدون پروانه در کشور ممنون است و در فرایندی که بازرسان سازمان تامین اجتماعی از کارگاه‌ها بازدید می‌کنند اگر اتباعی بدون کارت کار اشتغال داشته باشند باید با نیروی ایرانی جایگزین شوند.

مدیرکل تامین اجتماعی استان مرکزی تصریح کرد: سال گذشته بیش از 12هزار میلیارد تومان درآمد تامین اجتماعی استان بود و تراز سازمان تامین اجتماعی استان مثبت شد، در حالی که سال 1401 ماهانه 100 میلیارد تومان سازمان کسری داشت. خوشبختانه تعاملات خوبی بین حوزه کارگری، کارفرمایی و بازنشستگی وجود دارد و به دنبال حل مشکلات هستند. سال گذشته طرح رایحه خدمت بین 100 دستگاه اجرایی استان اجرا شد که تامین اجتماعی جزو دومین دستگاه برتر در ارائه خدمت بود.

انتهای پیام/711/

دیگر خبرها

  • ۲۱ درصد بیمه‌شدگان تامین اجتماعی، بانوان هستند/ حضور فعال زنان در بازار کار
  • شناسایی ۵۰۰ کارگاه‌‌ کوچک فاقد بیمه کارگران در مرکزی
  • ۷۵ هزار کارگر زیر پوشش تامین اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد
  • نام‌نویسی افراد تحت تکفل بیمه‌شدگان تامین اجتماعی «غیرحضوری» شد
  • مشکل بیمه کارگران ساختمانی حل شد؟
  • الزام مراکز طرف قرار داد بیمه سلامت به ارائه خدمات پوشش بیمه‌ای
  • امکان نام‌نویسی غیرحضوری بیمه‌شدگان و مستمری‌بگیران
  • فراهم شدن امکان نامنویسی غیرحضوری افراد تبعی بیمه‌شده و مستمری‌بگیر اصلی
  • دیگر بهانه‌ای برای بیمه نکردن کارگران ساختمانی وجود ندارد
  • بیمه سلامت متولی امر بیمه همگانی است